Vier bestuurders betrapt onder invloed tijdens grote verkeersactie van de Oostendse politie

De politie kliste vier bestuurders onder invloed.
JHM De politie kliste vier bestuurders onder invloed.
De politie van Oostende hield zaterdagavond en –nacht een grote verkeersactie in de badstad. Vier bestuurders testten daarbij positief op alcohol of drugs.

Een 44-jarige Oostendenaar bleek net iets teveel op te hebben. Hij blies “alarm”, waarop hij z’n wagen voor drie uren langs de kant moest laten staan. Een 30-jarige man uit De Haan werd dan weer langs de kant gezet omdat hij reed zonder geldige verzekering. Ook hij legde een positieve ademtest af en moest z’n rijbewijs voor drie uren inleveren. Z’n niet-verzekerde wagen werd getakeld. Een 44-jarige bestuurder uit Oostende testte positief op drugs. Na zijn positieve speekseltest werd z’n rijbewijs voor vijftien dagen ingetrokken. Een 24-jarige Waal bleek tot slot ook meer dan een glas teveel op te hebben. Hij mocht z’n rijbewijs voor vijftien dagen inleveren na een positieve ademtest. Hij kon ook geen geldig verzekeringsbewijs voorleggen, waarop z’n wagen werd getakeld.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.