VIDEO. John Crombez (sp.a) omstuwd door camera’s in stembureau

Sp.a-voorzitter John Crombez ging deze ochtend stemmen in GO Basisschool Vermeylen in Oostende. Verschillende cameraploegen volgden hem op de voet.

Crombez ging stemmen samen met zijn vrouw en dochter Babette. Hij blikte nog even terug op de campagne. “We hebben heel wat mensen bereikt. We merken dat heel wat mensen kwaad zijn over het gevoerde beleid. We hebben in West-Vlaanderen nog nooit zo hard campagne gevoerd met heel veel direct contact. Het is over de juiste thema’s gegaan, zoals de pensioenen. Het is nu aan de kiezer”, zegt Crombez. Naar de avond op zal de spanning pas stijgen bij de socialist. “Het is nu een paar uur gewoon wachten. Ik ga nog wat gaan lopen, ik heb dat te weinig kunnen doen in de voorbije maanden. Het is nu toch wachten en dan spreken we vanmiddag nog af met enkele kandidaten. Daarna vertrekken we naar Brussel. Tegen dat ik in daar ben zouden de eerst indicaties moeten binnenkomen en dat moeten we die cijfers analyseren.”

John Crombez trekt naar de stembus
LBB John Crombez trekt naar de stembus
John Crombez trekt naar de stembus
LBB John Crombez trekt naar de stembus
John Crombez trekt naar de stembus
LBB John Crombez trekt naar de stembus1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Roger Vanopstal

    Zijn vet pensioen wordt betaald door werknemers, die zelf maximum betalen en minimum krijgen. Dat durft dan van pensioen een thema maken. Vooral zijn flagrante leugen over de pensioenstrategie van de N-VA maakt hem totaal ongeloofwaardig. In de volgend decennia wordt de pensioenleeftijd niet nog mee verhoogd. En meer bijdragen door langer te werken en minder krijgen is nu reeds het al het geval. Lees hierboven.