Tweedeverblijvers betrappen drie inbrekers op heterdaad

De politie van Oostende kon de illegalen in de boeien slaan.
Bart Boterman De politie van Oostende kon de illegalen in de boeien slaan.
In een woning langs de Christinastraat in Oostende werden zaterdagavond drie inbrekers op heterdaad betrapt. De illegalen verscholen zich bij aankomst van de eigenaar op het dakterras, maar konden door de politie in de boeien worden geslagen.

Het 69-jarige slachtoffer uit Deinze kwam na een afwezigheid van bijna 20 dagen met z’n zoon naar hun tweede verblijf aan de kust. De zestiger stelde bij aankomst vast dat het glas verdwenen was uit de voordeur. Toen z’n zoon op één van de verdiepingen een gordijn zag bewegen, verwittigde hij de politie. Bij het doorzoeken van de woning troffen de agenten op het dakterras drie illegalen aan. Binnen bleken al een televisietoestel en vier fietsen te zijn verdwenen. Het drietal werd ter beschikking gesteld van het parket.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.