TUI presenteert nieuwe bestemming vanuit luchthaven Oostende-Brugge, ook rechtstreekse vluchten naar Tenerife en Gran Canaria

REUTERS
Voor het zomerseizoen 2020, dat start met de paasvakantie, heeft TUI fly er vanuit Oostende een nieuwe bestemming bij: het Spaanse Murcia, waar op woensdag en zaterdag rechtstreeks op wordt gevlogen. Goed nieuws ook voor het hoogseizoen: in juli en augustus zijn de vluchten naar Tenerife en Gran Canaria gegarandeerd rechtstreeks, wat tijdwinst betekent voor de passagier.

“Murcia, gelegen tussen Alicante en Malaga, is misschien minder bekend dan de twee grote namen onder de kuststeden, maar herbergt dezelfde troeven als de andere Spaanse costa’s. Vanuit de gloednieuwe, moderne luchthaven Murcia-Corvera ben je trouwens op minder dan een uur in Torrevieja, één van de populairste plaatsen bij Belgen voor een tweede verblijf”, zegt Piet Demeyere van TUI. “De lijn naar Murcia bewees al haar succes vanuit Antwerpen en Charleroi. Oostende verwelkomt deze nieuwkomer vanaf zaterdag 4 april 2020.” Een ticketje naar Murcia valt te boeken vanaf 59,99 euro.

Bestemmingen die vanuit Oostende al lang succesvol zijn, zijn de twee populairste Canarische Eilanden, Tenerife en Gran Canaria. “Alle vluchten uit Oostende naar die twee bestemmingen worden in juli en augustus 2020 gegarandeerd zonder tussenstop aangevlogen”, aldus nog Demeyere. “Via een rechtstreekse vlucht naar die bestemmingen spaart de reiziger meer dan een uur uit tegenover een gecombineerde vlucht, een mooie tijdswinst dus.”

Alle bestemmingen vanuit Oostende op een rijtje:

Bulgarije:

Burgas

Varna

Egypte:

Hurghada

Sharm El Sheikh

Griekenland:

Chania

Corfu

Heraklion

Kos

Rhodos

Spanje:

Alicante

Gran Canaria

Ibiza

Malaga

Mallorca

Murcia

Tenerife

Tunesië:

Djerba

Enfidha

Turkije:

Antalya

Bodrum

Eskisehir

Izmir
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Edgard Kaerts

    Ze maken hier wel reclame van de zeer lage prijzen van 59,99-€ maar spreken niet van de schandalig hoge bedragen in schoolvakanties tot 599-€ voor een enkele vlucht van 1 persoon tussen de Canarische eilanden