Tickets Zilverrock vliegen de deur uit

(vlnr) Schepen Natacha Waldmann, Jan Dhondt, Robert Duyck, Patrick Dupon en Kevin Jonckheere presenteren een nieuwe editie van Zilverrock in Oostende.
TVA (vlnr) Schepen Natacha Waldmann, Jan Dhondt, Robert Duyck, Patrick Dupon en Kevin Jonckheere presenteren een nieuwe editie van Zilverrock in Oostende.
Bij de eerste dag van de voorverkoop voor Zilverrock werden al meteen 1.579 tickets verkocht. Vorig jaar waren er dat ‘slechts’ 929. “De formule blijft werken en ook het programma valt dit jaar extra in de smaak”, concludeert schepen Natacha Waldmann.

Ondertussen gaat de voorverkoop verder. Er zijn nog ongeveer 455 kaarten beschikbaar aan het UiTloket. Het duo van de Ostendsche Revue Robert Duyck, alias Tjeppen, en Patrick Dupon, Pulle, zal de namiddag presenteren. De deuren openen om 13 uur en de show start om 14 uur. Op het programma staan verschillende optredens. Zanger Didier begon zijn muzikale carrière in 1989 met soundmixwedstrijden. Zijn repertoire bestaat vooral uit nummers van Dean Martin, Frank Sinatra, Tom Jones en Engelbert Humperdinck. Ook Garry Hagger komt langs net als Musiquette met een gastoptreden van Andrei Lugovski. Tickets kunnen elke werkdag en zaterdag gekocht worden aan het UiTloket in De Grote Post. Een ticket kost voor Oostendenaars 6 euro. Niet-Oostendenaars betalen 12 euro. Mensen met een UiTPas-kansentarief betalen 1,20 euro. Al deze prijzen zijn exclusief 1 euro handelingskosten.