Teater Studio James Ensor te gast in De Grote Post met komedie

Teater Studio James Ensor is te gast in De Grote Post.
Benny Proot Teater Studio James Ensor is te gast in De Grote Post.
Theatergezelschap Teater Studio James Ensor presenteert van donderdag 9 mei tot en met zondag 12 mei haar nieuwste stuk ‘De Palma’. 

De voorstelling is een komedie die op een leuke en cynische manier een realistische situatie blootlegt. “Een situatie die we steeds meer zien en meemaken”, zegt het gezelschap. De Palma brengt het verhaal van een doordeweeks gezin - pa, ma, twee kinderen, een inwonende mémé en schoonzuster - die samen eten en leven, maar toch ook apart in hun eigen wereldje zitten. Ze laten het geld graag rollen - gsm’s, een auto, televisies en uitgaan in discotheek De Palma -, maar het geld moet ook binnenkomen. “De personages zijn ontwapenend onschuldig en onwetend. Dat maakt hen tastbaar, eerlijk, grappig ook, in hun overtuiging dat ze goed bezig zijn en dat het alleen maar beter kan”, zegt de theaterkring. 

Het stuk is een bewerking van Danny Cobbaut met Manu Debruyne, Edwin Wets, Debbie Degrieck, Tamara Beschuyt, Ronny Vanderstraeten, Kato Vanhooren, Ann Orlans, Matthias Feyen en Fifi de chihuahua in de hoofdrol. Duc Duquennoy is regisseur. Tickets kosten negen of tien euro. De voorstellingen vinden om 20.30 uur plaats op donderdag, vrijdag en zaterdag, op zondag is de show om 15 uur. Meer info op de website van De Grote Post
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.