TAZ gestart met openingsperformance

Theater Aan Zee is nu ook officieel gestart met de lancering van een filmpje met de slogan van deze editie. Zo’n 600 mensen verzamelden daarvoor op het strand in Oostende om de woorden “het is aan jou, mij, ons” te vormen.

Gastcurator Lucas De Man wilde graag TAZ openen met mensen uit alle lagen en straten van de stad. Hij deed dat door een beeld te maken op het strand waarbij mensen samen de woorden: “het is aan jou, mij, ons” vormen. Er kwamen, ondanks de sterke wind, 600 mensen naar het strand afgezakt om mee te doen aan de massaperformance. Ondertussen stonden nog eens tientallen mensen toe te kijken van op de zeedijk. Elk woord werd apart gevormd en daarvan werden beelden genomen met een drone. Het resultaat is een filmpje met de boodschap: “in Oostende zijn we bezig.”

600 mensen vormden samen verschillende woorden op het strand
TAZ 600 mensen vormden samen verschillende woorden op het strandReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.