Stomdronken bestuurder moet ontnuchteren in de cel

JHM

De politie van Oostende sloot op maandagavond een stomdronken bestuurder op in de politiecel. Een getuige had kort daarvoor de politie gebeld voor nogal eigenaardig rijgedrag. 

De politie onderschepte de auto in de Vooruitgangstraat en stelde vast dat de 33-jarige bestuurder, een man uit Oostende, stomdronken was. Hij kon volgens politiewoordvoerder Carlo Smits  evenmin een geldig rijbewijs voorleggen. Er was weinig met de Oostendenaar aan te vangen en dus werd de man in de politiecel gestopt ter ontnuchtering. De man mag zich aan een gepeperde rekening verwachten op de politierechtbank. 

Nog twee andere bestuurders kijken aan tegen een dagvaarding voor de politierechtbank. Maandag werd rond 20 uur een geseind persoon aangetroffen tijdens een verkeerscontrole in de Alfons Pieterslaan. Zijn auto was niet verzekerd. Hij werd opgepakt en zijn auto werd getakeld. Ook in de Voorhavenlaan, rond 21 uur, werd een bestuurder uit het verkeer gehaald wegens niet in orde met de verzekeringen.  Ook zijn auto werd getakeld. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.