Speciale gezondheidsproducten bij More Happiness

Katrien Claeys in haar winkeltje More Happiness.
Foto Benny Proot Katrien Claeys in haar winkeltje More Happiness.

Katrien Claeys opent in de Nieuwedokstraat 38 haar 'health and beauty'-shop More Happiness. In de winkel kan je speciale gezondheidsproducten, cosmetica en parfums ruiken, proeven, voelen en vooral uitproberen.


"Het is belangrijk dat mensen de producten kunnen testen alvorens ze te kopen. De klanten worden hartelijk ontvangen met een kopje koffie of warme wijn, en je krijgt de nodige uitleg bij alle producten. Mijn producten van het Duitse LR zijn niet verkrijgbaar bij de grote winkels", vertelt Katrien, die op het idee kwam tijdens een 800km lange wandeling van Saint-Jean-Pied-de-Port naar Compostela.


More Happiness ligt in de wijk Konterdam, niet in het centrum. "In deze rustige woonwijk is er geen parkeerstress en zijn er geen files. Het pand zelf stond al een tijdje leeg. Na een bespreking met de eigenaars zijn we samen in het project 'Start to succes' van het Economisch Huis gestapt." Daarbij worden leegstaande handelspanden ter beschikking gesteld van starters aan een verminderde huurprijs. "Ideaal om mijn idee uit te proberen en voor de eigenaar ook positief, want het pand staat niet langer leeg."


More Happiness is open van maandag tot vrijdag van 14 tot 20 uur, tijdens het weekend van 11 tot 18 uur. Info: www.more-happiness.be. (TVA)