Samen met KVO-spelers door stadion lopen voor goed doel, dat is de ‘KVO Etixx Run’

De Versluys Arena, thuishaven van KV Oostende
Benny Proot De Versluys Arena, thuishaven van KV Oostende
Op maandag 22 april vindt de eerste editie plaats van de ‘KVO Etixx Run’. Je kan je nu al inschrijven. De opbrengst gaat naar het AZ Damiaan.

 Het loopevenement is een zogenaamde ‘stadion run’ door de Versluys Arena, thuishaven van voetbalclub KV Oostende. Deelnemers lopen er zelfs samen met de spelers van KVO. Er staan drie waves of startmomenten gepland - om 13, 14 en 15 uur. Om 16 uur is er een afsluitende party. Het parcours is twee kilometer lang en wordt per wave maximaal drie keer afgelegd. Zo kom je als deelnemer op mooie locaties in het stadion die anders niet toegankelijk zijn. 

Inschrijven kan nu voor 10 euro via www.versluysarenaevents.be. De opbrengst gaat integraal naar het goede doel, namelijk het ziekenhuis AZ Damiaan. “Een ziekenhuisopname kan voor kinderen erg ingrijpend zijn en gaat vaak gepaard met pijnlijke, maar noodzakelijke medische handelingen”, laten de organisatoren weten. Het Damiaan wil in de toekomst zorgen voor kindvriendelijk visueel beeld en materiaal, zodat het kind afgeleid wordt tijdens de ingreep. De opbrengst van de KVO Etixx-run gaat integraal naar dat project. 
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • jean-luc hofmans

    Mooi gebaar