Rugzakje van 7-jarig kind verraadt drugsdealers

Het gerechtsgebouw in Brugge.
JHM Het gerechtsgebouw in Brugge.
Twee mannen en een vrouw uit Oostende zitten in de cel op verdenking van drugsverkoop. Het rugzakje van het 7-jarige zoontje van twee van hen zette de politie op het spoor van de drugshandel.

De twee mannen en een vrouw woonden samen in een woning in Oostende. Het 7-jarige zoontje van twee van hen verbleef bij hen. Op bevel van de jeugdrechter ging de politie het kind afgelopen weekend ophalen om geplaatst te worden. Bij aankomst van de agenten spraken de buren hen aan. Ze vertelden hoe ze kort voordien een verdacht persoon een rugzakje in de tuin hadden zien gooien. Het rugzakje bleek afkomstig te zijn van het 7-jarig kind en zat vol met drugs en drugsattributen. De ouders van het jongetje en hun logé werden opgepakt en aangehouden door de Brugse onderzoeksrechter. Het gerecht vermoedt dat ze zich vooral bezighielden met de verkoop van heroïne, cocaïne en speed. De raadkamer verlengde hun aanhouding vrijdagmorgen met een maand. 
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Eddy DESMET

    Het kind is nu letterlijk het kind van de rekening ! Spijtig dat het ventje het slachtoffer is van ouders, die hun verantwoordelijkheid niet opnemen door ondoordachte handelingen te stellen.