Rooftopbar is nieuwe hotspot voor Oostende

In Oostende is een nieuwe rooftopbar geopend
LBB In Oostende is een nieuwe rooftopbar geopend
Oostende heeft sinds kort een hippe rooftopbar. “We brengen de kwaliteit die onze klanten gewoon zijn, maar in een hipper jasje.”

Tearoom Cappuccino is een vaste waarde in de Kappellestraat in Oostende. In september 2017 werd het volledige gebouw op de hoek met de Ooststraat nieuw gebouwd. In die plannen werd het idee voor de rooftopbar al meteen meegenomen”, licht David Vanbiervliet toe. Een jaar na de vernieuwde tearoom is ook de rooftopbar klaar. “We krijgen regelmatig vragen voor bedrijfsfeestjes en teambuildingactiviteiten. Met deze aparte en unieke locatie kunnen we hier beter op inspelen. Daarnaast is de bar open van 12 tot 21 uur. We serveren lunchgerechten, maar ook streetfood en gerechten om te delen.” De bar is ingenieus ingericht waardoor het volledig kan afgesloten worden van regen en wind, maar ook opengaat bij mooi weer. “We willen het buitengevoel het ganse jaar door bewaren. In de kerstvakantie willen we er een winterbar van maken”, zeggen David en Alexander Vanbiervliet. Er werken 15 mensen bij de Cappuccino en de rooftop, aangevuld met 26 jobstudenten.

Burgemeester Bart Tommelein, Charlotte Verkeyn en zaakvoerder David Vanbiervliet
LBB Burgemeester Bart Tommelein, Charlotte Verkeyn en zaakvoerder David Vanbiervliet
In Oostende is een nieuwe rooftopbar geopend
LBB In Oostende is een nieuwe rooftopbar geopendReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.