Rammstein komt in 2020 naar nieuwe evenementenweide in Oostende

Till Lindemann van  Rammstein
Christoph Soeder/dpa Till Lindemann van Rammstein
Rammstein heeft op zijn Facebookpagina bekend gemaakt dat de band volgend jaar naar Oostende komt.

Volgende maand is de Duitse metalband te zien in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. De tour kreeg nu een lijst extra data voor 2020, en daar staat ook Oostende tussen. Burgemeester Bart Tommelein (Open Vld) kan enkel bevestigen dat ze komen, maar in overleg met de organisatie wordt er geen verdere toelichting gegeven. Zeker is wel dat ze naar de nieuwe evenementenweide komen van het Park Nieuwe Koers, dat afgelopen weekend nog maar werd geopend. Er is plaats voor 70.000 tot 100.000 toeschouwers. Het is van Michael Jackson geleden dat er nog dergelijke grote concerten in de badstad werden georganiseerd. De weide is volledig uitgerust voor een grote toeloop.

De band maakte het nieuws zelf bekend op zijn Facebookpagina.
RV De band maakte het nieuws zelf bekend op zijn Facebookpagina.3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Gaizy Dehbi

    Nog beter checken Bon Jovi in 2003

  • Tom Van Goylen

    In het artikel gaat het over grote concerten. De capaciteit van de hippodroom is niet te vergelijken met de massaconcerten van MJ of nu Rammstein.

  • Danny Heusequin

    Toch beter checken ... in het vroege najaar van 2000 was Bryan Adams nog te zien op de Hippodroom Wellington in Oostende ... dat is dus nog jaaaaren nà MJ ...