Pijnlijk ongeluk voor Charlotte Verkeyn (N-VA): schepen verzwikt enkel na val van deelstep

"Och nee, je gaat toch geen foto nemen?", sakkert schepen Charlotte Verkeyn (N-VA) na haar ongeluk met een deelstep. Verkeyn verliest er, ondanks de pijn, haar lach niet bij.
TVA "Och nee, je gaat toch geen foto nemen?", sakkert schepen Charlotte Verkeyn (N-VA) na haar ongeluk met een deelstep. Verkeyn verliest er, ondanks de pijn, haar lach niet bij.
Schepen Charlotte Verkeyn (N-VA) verscheen tijdens de opening van de streekproductenmarkt met krukken en een enkel in het gips. De reden: een stevige valpartij van een deelstep. 

Haast en spoed is zelden goed. Dat zal Verkeyn nu - meer dan ooit - geweten hebben. “Ach, het is een ongeluk door mijn eigen ‘lompigheid’”, zucht de schepen. “Ik probeer altijd overal op tijd te zijn en vrijdagavond heb ik me serieus moeten haasten. Maar op de zeedijk liep het fout. Ik bleef met de step steken op een verhoogje en verloor mijn evenwicht. In plaats van de remmen, heb ik mijn linkervoet gezet en draaide ik in alle verwarring aan de gashendel. Ik droeg bovendien hakken en bleef haperen. Resultaat: een ‘getoucheerde’ enkel, een pijnlijke rechterhand en een rechterbovenbeen dat blauw uitslaat.” 

Verkeyn moet nu een weekje in het gips. “Een stom voorval door mijn eigen schuld. Ik beschouw de deelsteps nog altijd als een positief en handig vervoersmiddel, maar net als met de fiets moet je voorzichtig zijn.” De deelsteps werden in Oostende geïntroduceerd door schepen Björn Anseeuw, een partijgenoot van Verkeyn. 

"Och nee, je gaat toch geen foto nemen?", sakkert schepen Charlotte Verkeyn (N-VA) na haar ongeluk met een deelstep. Verkeyn verliest er, ondanks de pijn, haar lach niet bij.
TVA "Och nee, je gaat toch geen foto nemen?", sakkert schepen Charlotte Verkeyn (N-VA) na haar ongeluk met een deelstep. Verkeyn verliest er, ondanks de pijn, haar lach niet bij.4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Nema De Geest

  Veel beterschap. Toch wat verstandiger dat haar Gentse collega van N-VA die de tram wilde verbieden omdat ze gevallen was door de tramsporen.

 • jan vandaele

  Inderdaad, haast en spoed zelden goed

 • sven raets

  Wie rijd er nu op een step met hoge hakken? Dat is vragen om ongelukken

 • Thomas Wegner

  Maar dát is nu eens nieuws, zie!