Opnieuw levenloos lichaam gevonden in havengeul, vrouw nog niet geïdentificeerd

Archieffoto. Zondagavond werd een lijk ontdekt naast het staketsel. Dinsdagavond spoelde opnieuw een lichaam aan.
Bart Boterman Archieffoto. Zondagavond werd een lijk ontdekt naast het staketsel. Dinsdagavond spoelde opnieuw een lichaam aan.
In de havengeul in Oostende is dinsdagavond rond 22 uur het levenloos lichaam van een vrouw ontdekt. Wandelaars zagen het lijk drijven naast het staketsel, waarop de scheepvaartpolitie het staketsel afsloot en de brandweer het lichaam uit het water haalde. 

Volgens het parket van Brugge is het lichaam voorlopig nog niet geïdentificeerd. Het lichaam ondergaat binnenkort een autopsie en de scheepvaartpolitie is bezig met een onderzoek.

Ook zondagavond werd op nagenoeg dezelfde plaats een levenloos lichaam van een vrouw ontdekt. Toen bevestigde het parket dat alles in de richting van een wanhoopsdaad wees. 

Wie met vragen zit over zelfdoding, kan steeds terecht op het gratis nummer 1813 of www.zelfmoord1813.be. 
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Marieken Cels

    Ik hoop dat ze verder zoeken, ook bij vermiste meisjes van lang geleden...het zou niet de eerste keer zijn dat meisjes jarenlang opgesloten worden door een gek...

  • Angelo Cabooter

    Klinkt zeer verdacht. Op korte tijd op dezelfde plaats een lichaam van een vrouw vinden.

  • Paul Boutsen

    Oostende, ...het Charleroi aan zee.