Oostende zoekt Sportvrouw, -man en -ploeg van 2019

Emma Plasschaert kreeg vorig jaar de trofee van sportvrouw van 2018
Florian Van Eenoo photonews Emma Plasschaert kreeg vorig jaar de trofee van sportvrouw van 2018
In kader van het Feest van de Sport 2020 wordt ook dit jaar de Sportvrouw, Sportman en Sportploeg van 2019 verkozen. Nog tot 6 januari kunnen kandidaten genomineerd worden.

Via het formulier kan iedereen individuele (jeugd)leden of (jeugd)ploegen nomineren voor de titel van sportman, -vrouw of -ploeg van het jaar 2019. Let wel, het gaat over een prestatie op minimaal Vlaams niveau, maar uiteraard ook op nationaal en internationaal niveau die in het jaar 2019 heeft plaats gevonden. Denk je dat iemand uit Oostende voor één of meerdere categorieën in aanmerking komt, nomineer dan zeker de desbetreffende persoon of ploeg. De nominaties moeten ten laatste op 6 januari binnen zijn. De laureaten worden bekend gemaakt op het Feest van de Sport op vrijdag 13 maart in CC De Grote Post.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.