Oostende zoekt één ambassadeur per wijk: deel jouw mooiste plekjes

Oostende favoriete plaatsjes van Sandra Bekkari: strand Oostende
Benny Proot Oostende favoriete plaatsjes van Sandra Bekkari: strand Oostende
Stad Oostende is op zoek naar Oostendenaars die hun favoriete plekjes in de Stad aan Zee willen delen met de wereld. Per wijk wordt één ambassadeur gekozen.

De ambassadeurs zullen online een profiel aanmaken en er hun mooiste, lekkerste, gezelligste plekjes van de stad kunnen aanduiden en delen. Zo maken ze een persoonlijke gids met kant-en-klare tips om ten volle van de kuststad te genieten. Bedoeling is om mensen die een leuk adresje zoeken om Oostende te bezoeken de weg te wijzen. Op termijn zullen ook andere Oostendenaars een profiel kunnen aanmaken. De stad zal de pagina met tips in de kijker zetten. Daarom worden ondermeer fototshoots georganiseer en worden er promofilmpjes gemaakt.

Wie interesse heeft kan voor 16 augustus een formulier invullen op www.oostende.be.
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Koenraad Boussy

    Straten terug renoveren daar zouden ze hun beter mee bezig houden.veel mensen vallen over uitstekende kinderkoppen in dwarsstraat En sint Franciscusstraat

  • Luk De ruyck

    Stad Oostende zou zicht beter inzetten om van mooie pleintjes waar tot voorheen veel kinderen speelden niet te gaan vervuilen met hun afvalstraten , die notabene meer niet werken dan wel . De laatste 10 jaar nog nooit zo een smerig gerechtsplein gezien sinds de komst van de afvalcontainers

  • Stan Vankoo

    En liefst geen foto's maken vh Westerkwartier......