Oktoberfoor op gang getrokken

Benny Proot
De Oktoberfoor is officieel weer van start gegaan. Reus James mocht de foor op gang trekken met in zijn kielzog heel wat bezoekers die mee stapten in de openingsstoet. De deelnemers kregen een kaart om elke attractie aan één euro per rit te bezoeken.

De eerste avond kon al onmiddellijk rekenen op heel wat regen, maar dat hield de bezoekers niet tegen. De Oktoberfoor vindt dit jaar plaats tot en met zondag 3 november 2019. Op het Wapenplein, de Groentemarkt, het Mijnplein en het Sint-Petrus- en -Paulusplein kun je terecht voor 74 attracties. Nieuwigheden dit jaar zijn de ‘Walking Dead’, een griezelig spookkasteel en de ‘Lambada’ op het Wapenplein. Op de Groentemarkt kun je je uitleven op de ‘Flying Jump’ en op het Mijnplein is de spectaculaire ‘Tiki Party’ terug van weg geweest. Op het Sint-Petrus- en -Paulusplein ten slotte staan de ‘Rock & Roll’ en de ‘Dragon’.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.