Nog veel acties voor goede doel

Middelkerke: De jeugdraad trekt door de gemeente met een Glazen Camionette. In de kleine truck kan je je favoriete liedje aanvragen en genieten van een drankje. De opbrengst gaat naar vzw Katrol.


Koekelare: Lesley Van Luchem verkoopt koekjes ten voordele van reptielenasiel SOS Reptiel in Zuienkerke. Er zijn confituurkoekjes, wafeltjes, cake en een combinatie van de drie soorten te koop vanaf 6 euro. Info: koekjesforsos@hotmail.com


Oostende: Op maandag 22 december kan je de film Horrible Bosses 2 in avant-première bekijken in Kinepolis Oostende. De film start om 20 uur en de opbrengst van deze avant-première gaat naar het Kinderkankerfonds.


Klerken: In zorgcentrum Maria Ter Engelen kan je van 15 tot en met 19 december muziek aanvragen om af te spelen op de campus. Op dinsdag is er een wellnessdag voor de bewoners, waarbij ze zich van kop tot teen kunnen laten verzorgen. De opbrengst gaat naar Moeders Voor Moeders.


De Panne: Kinderen met diabetes type 1 organiseren op 28 december een gezinsdag in Winter Plopsaland. In een gezellig kader kan je de Kerstman ontmoeten. Tot 18 december kan je tickets kopen via www.hippoandfriends.com.


Een overzicht van alle Music For Life-acties staat op www.musicforlife.be. (GUS/BPM/TVA)