Nog nooit digitaal gestemd? In Oostende kan je al even oefenen op de stemcomputer

rv
Op zondag 26 mei zijn er Vlaamse, federale en Europese verkiezingen. In Oostende wordt opnieuw digitaal gestemd. Wie nog niet met het systeem vertrouwd is, kan eerst even oefenen.

De oproepingsbrieven vielen ondertussen in alle brievenbussen. Wie graag al op voorhand eens het digitaal stemmen wil oefenen, kan vanaf nu opnieuw terecht aan een van de stemcomputers in het stadhuis, in de bibliotheek of in de ontmoetingscentra.  “Ga je voor de eerste keer digitaal stemmen en wil je het systeem graag op voorhand eens testen? Of ben je al gaan stemmen maar wil je toch nog eens oefenen? Dat is mogelijk. Een afspraak maken is niet nodig, en je kan steeds hulp vragen aan de medewerkers”, legt burgemeester Bart Tommelein (Open Vld) uit. De oefencomputers zijn beschikbaar tot donderdag 23 mei. Een overzicht van alle openingstijden vind je op www.oostende.be/openingstijden.

Je vindt de oefencomputers op volgende locaties:

- Stadhuis (in de lokettenzaal), Vindictivelaan 1

- Bibliotheek, Wellingtonstraat 17

- OC De Ballon, Mansveldstraat 9

- OC De Blomme, Chrysantenstraat 30

- OC De Boeie, Kerkstraat 35

- OC De Schelpe, Elisabethlaan 32

- OC Oud Hospitaal, Amsterdamstraat 61

- OC Schaperye, Steenovenstraat 86

- OC Ter Yde, Duinenstraat 172

- OC ’t Kasteeltje, Kasteelstraat 22b

- OC ’t Viooltje, Violierenlaan 3b
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.