Nog niet zoals Tomorrowland, maar in één dag is al helft kaartjes nieuwe show Preuteleute de deur uit

Oostende preuteleute
Benny Proot Oostende preuteleute
De grote promocampagne moet nog beginnen, maar nog geen 24 uur na de voorstelling van de nieuwe theatershow van Preuteleute zijn al duizend tickets de deur uit. 

‘Nog ene kè’, zo luidt de nieuwe theatershow van Sebastien Dewaele en Tom Vanrijckeghem, alias Preuteleute. De show in het Kursaal is pas voor 25 januari 2020, maar Oostende en de regio lopen nu al storm voor de knotsgekke en ‘scheve’ verhalen van Alain en Ook Alain: al de helft van de tickets zijn verkocht. “De persvoorstelling was pas vrijdag, maar op zaterdagochtend waren al meer dan duizend van de beschikbare tweeduizend tickets de deur uit”, vertelt Pieter De Wulf van organisator Comedyshows.be. “Dit hadden we nooit verwacht. Behalve een persconferentie en een post op Facebook, hadden we nog geen grote promocampagne gelanceerd. Het toont aan dat de groep nog altijd ontzettend populair is in de regio. Er wordt wel eens neerbuigend gedaan over het niveau van Preuteleute en de platte moppen. Volkomen onterecht: de theatershow is van een hoog niveau en kun je moeiteloos naast dat van andere grote komieken plaatsen. Dit is theater van de bovenste plank en er zit van alles in: humor, muziek en zelfs dans.” Het leidt geen twijfel dat ‘Nog ene kè’ de komende uren en dagen zal uitverkopen. Maar het is nog lang niet zeker dat er een tweede voorstelling komt. Meer info en tickets op www.comedyshows.be.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.