Nepalese vrouw (80) teruggevonden na zoekactie van zes uur

De hulpdiensten waren gisteren de hele middag en avond op zoek naar vermiste personen, onder wie de Nepalese vrouw (80).
Bart Boterman De hulpdiensten waren gisteren de hele middag en avond op zoek naar vermiste personen, onder wie de Nepalese vrouw (80).
In Oostende is woensdagavond ook de tachtigjarige vrouw van Nepalese afkomst teruggevonden na een zoektocht van zes uur. Dat bevestigt burgemeester Bart Tommelein (Open Vld).

De vrouw was op vakantie in België en voor een dagje aan zee in Oostende met haar schoondochter. Aan de waterlijn raakte ze echter plots vermist. Op dat moment was er al een grootschalige zoekactie bezig voor een vermist achtjarig jongetje uit Luik. De hulpdiensten keken ook uit naar de vrouw maar dat bleef lang zonder resultaat. 

De strandredders van Oostende en Bredene klopten massaal overuren. Rond 20 uur was het achtjarig jongetje gevonden, maar de Nepalese vrouw niet. Rond 23.30 uur kwam dan het verlossende bericht. “De vrouw werd teruggevonden op een bankje, helemaal alleen. Ze was in goede gezondheid, maar wist het allemaal niet meer goed", aldus Bart Tommelein. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.