Man ziet verloofde overhoop gereden worden door bestuurster en geeft vrouw enkele vuistslagen

Het ongeval vond plaats in de Euphrosina Beernaertstraat.
Google Street View Het ongeval vond plaats in de Euphrosina Beernaertstraat.
Een 28-jarige man uit Molenbeek hangt in de Brugse rechtbank een werkstraf van 75 uren boven het hoofd. Tiago L. werd anderhalf jaar geleden samen met z’n verloofde in Oostende aangereden door een bestuurster en gaf de vrouw enkele vuistslagen.

Het zware ongeval vond op 15 oktober 2017 plaats in de Euphrosina Beernaertstraat in Oostende. Tiago L. en zijn verloofde staken die dag de straat over, maar werden aangereden door een wagen. De bestuurster bleef in shock zitten en werd plots aangevallen door de Brusselaar. Volgens een getuige trok hij het portier van de vrouw open en gaf haar drie vuistslagen. De man riskeert nu een werkstraf van 75 uren te moeten uitvoeren. “Mijn cliënt dacht dat z’n vriendin dood was, want ze bewoog niet meer”, pleitte zijn advocate Judith Demeyer donderdagmorgen in de Brugse rechtbank. “Omdat de bestuurster bleef zitten, sloeg hij volledig in paniek. Vuistslagen heeft hij niet uitgedeeld. Het ging enkel om wat duwtjes tegen haar arm.” De verloofde van de man was er na de aanrijding erg aan toe. Ze liep onder meer een gebroken scheenbeen op en moest in het AZ Damiaan met spoed geopereerd worden. De vrouw was uiteindelijk vier maanden arbeidsongeschikt. Uitspraak op 23 mei.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.