Man staat terecht voor aanranding van 21-jarig meisje in Leopoldpark

De feiten vonden plaats in het Leopoldpark.
JVK De feiten vonden plaats in het Leopoldpark.
Een 26-jarige man uit Oostende staat in de Brugse rechtbank terecht voor de aanranding van een 21-jarig meisje in het Leopoldpark. De vrouw kreeg ook een klap in haar gezicht, maar kon uiteindelijk ontkomen.

De feiten speelden zich op 29 juli 2017 af. Het slachtoffer uit Bredene was die dag op zoek naar haar vriend en kwam onderweg Arcenne B. tegen. De man zou haar volgens het parket tot bij hem brengen, maar lokte de jonge vrouw in werkelijkheid mee naar het Leopoldpark. Hij betastte haar tussen de benen en gaf haar een klap in het gezicht, toen ze hem wegduwde. Uiteindelijk kon het slachtoffer ontkomen. Op basis van haar beschrijving kon de politie B. identificeren. Hij werd kort nadien opgepakt, nadat het slachtoffer hem zélf had herkend in een café. B. werd in het verleden al twee keer beschuldigd van zedenfeiten, maar telkens werd het dossier geseponeerd. Voor zijn proces kwam hij maandagmorgen niet opdagen. Het parket vorderde een voorwaardelijke celstraf. Uitspraak op 28 oktober.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.