Man krijgt 8 maanden cel voor aanranding van 21-jarige vrouw in Leopoldpark

De feiten speelden zich af in het Leopoldpark in Oostende.
JVK De feiten speelden zich af in het Leopoldpark in Oostende.
Een 26-jarige man uit Oostende heeft in de Brugse rechtbank een effectieve celstraf van 8 maanden gekregen voor de aanranding van een 21-jarige vrouw in het Leopoldpark. De vrouw kreeg ook een klap in haar gezicht, maar kon uiteindelijk ontkomen.

De feiten speelden zich op 29 juli 2017 af. Het slachtoffer uit Bredene was die dag op zoek naar haar vriend en kwam onderweg Arcenne B. tegen. De man zou haar volgens het parket tot bij hem brengen, maar lokte de jonge vrouw in werkelijkheid mee naar het Leopoldpark. Hij betastte haar tussen de benen en gaf haar een klap in het gezicht, toen ze hem wegduwde. Uiteindelijk kon het slachtoffer ontkomen. Op basis van haar beschrijving kon de politie B. identificeren. Hij werd uiteindelijk kort nadien opgepakt, nadat het slachtoffer hem zélf had herkend in een café. B. werd in het verleden al twee keer beschuldigd van zedenfeiten, maar telkens werd het dossier geseponeerd. Voor zijn proces kwam hij niet opdagen.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.