Man die foto’s maakte van naakt kind op strand Oostende blijft aangehouden

Archive
photo_news Archive
Een man die afgelopen week foto’s nam van een naakt kindje op het strand van Oostende moet langer in de cel blijven. 

De politie van Oostende kon de man oppakken toen hij foto’s had genomen van een jongetje. Het kind was zich op dat moment aan het omkleden en was naakt.  Het Brugse parket bevestigt dat de man vrijdag voor de raadkamer is verschenen en langer aangehouden blijft. Over de omstandigheden van het incident communiceert het parket voorlopig niet verder in het belang van het onderzoek. 
28 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • zina riffia

  Mijn kindjes scherm ik af. Handdoek blijft constant rond hun lichaampje pas nadat het ondergoed aan is, dan mag de handdoek weg. Aan alle ouders wees aub heel voorzichtig, er lopen zieke mensen rond!

 • guido vermeyen

  En de effectieve daders, ene BV en een of andere prof (wiens naam we niet mogen weten ?waarom is niet duidelijk, connecties ?)lopen al vrij rond in dit onbenullig landje,

 • Modest Bonvivant

  Waar gaan we naartoe? Kind afschermen bij omkleden , mannentepel moeten kunnen onderscheiden van vrouwentepel, wat mag, wat niet, in welk land leven we? In Kroatie, deze zomer nog, mannen én vrouwen kleden zich gewoon om op het strand, zonder geworstel met handdoeken, open en bloot, wil je het niet zien kijk dan naar de andere kant hé . In Zuid Frankrijk lopen en spelen kinderen naakt op het strand. Niet de naakte personen, volwassen of kind, moeten aangepakt worden, wel de voyeurs !

 • Anne Jacobs

  Niet zo slim om je kindje niet behoorlijk af te schermen bij het omkleden!

 • Tina Tollenaere

  Kris De Ridder Het gaat hier idd om een viedpeuk ! Het was een kennis van ons die het opmerkte en de politie belde. Vooraleer dat te doen hadden ze hem al gade geslaan natuurlijk! Hij was gewoon vrouwen en kindjes vanop 3m afstand aan het filmen en fotograferen, zelfs niet in het geniep ! En eerlijk, ze gaan hem niet zomaar verlengd aanhouden mocht er geen reden zijn ! Gelukkig zijn er nog waakzame burgers. Mijn kinderen omkleden zich ook soms in openbare plaatsen, geen probleem mee !