Madam Kroket officieel erkend een ambachtsvrouw

Fabienne Schroetter
Benny Proot Fabienne Schroetter
Madam Kroket kreeg een erkenning als ambachtsvrouw gekregen van het FOD Economie. Deze erkenning bekrachtigt het authentieke karakter van de zaak, het manuele aspect van het werk en de knowhow als ambachtsvrouw. Ze is de eerste die de erkenning krijgt voor zelfgemaakte kroketten.

Fabienne Schroetter heeft het logo die bij de erkenning hoort uitgehangen aan de zaak. “Het is een meerwaarde om deze erkenning te hebben. We maken zo duidelijk aan de klanten dat alles met de hand gemaakt wordt. Via de open keuken zien mensen ook hoe alles ter plaatse en bereid wordt”, vertelt Fabienne. Madam Kroket veroverde twee keer een topscore tijdens de tocht van Luc Bellings langs de kust. De kaaskroket kreeg een tien op tien en de garnaalkroket een negen op tien. Madam Kroket bestaat ondertussen al drie jaar. “Onze kroketten doen het nog altijd heel goed.”
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • hilde herman

  dikke proficiat, 't is verdiend!

 • Jean Bolle

  Wij hadden op deze locatie bijna 20 jaar een visdelicatessenzaak en onze belegde broodjes met keuze uit 12 huisgemaakte salades, dagverse gekookte ‘gatjes’ en handgemaakte garnaalkroketten waren geroemd tot ver buiten onze stads- en landsgrenzen. Ik kan enkel bevestigen dat de kroketten van Madam Kroket een hoogstaand culinair gehalte genieten omdat het merendeel van ons vroeger cliënteel ons regelmatig ‘brieft’ over de absolute tevredenheid...

 • dirk spillier

  Luc parmentier. Ik denk dat chef Bellings zijn kroketten daar gratis krijgt want zo formidabel zijn ze zeker niet. Zelf ga ik ze zeker niet meer terug bij Mazeure zijn veel beter.

 • THIERRY DENECKERE

  De allerbeste kroketten van de kust