Ma Chérie is nieuw in de Alfons Pieterslaan

Henrik Nikoghosyan (derde van links), samen met zijn familieleden Anna, Nvard en Armen, die mee de zaak uitbaten.
Foto Proot Henrik Nikoghosyan (derde van links), samen met zijn familieleden Anna, Nvard en Armen, die mee de zaak uitbaten.
Aan de Alfons Pieterslaan is een nieuwe kledingwinkel geopend. 'Ma Chérie' verkoopt dameskleding van het bekende Franse merk 'Morgan De Toi'.

"We hebben bewust voor dit merk gekozen, omdat het kledij is met zowel goedkopere als duurdere stukken. Zowel jong als oud vindt er zijn gading. De kleren zijn heel kleurrijk", vertelt Henrik Nikoshosyan. Hij baat ook al restaurant Amandine uit in Oostende. "Mijn tante zal in de kledingwinkel staan. We hebben voor de Alfons Pieterslaan gekozen, omdat de prijzen voor de panden nog meevallen en omdat we ervan overtuigd zijn dat we daar een commercieel succes van 'Ma Chérie' kunnen maken. We zullen misschien niet onmiddellijk de toeristen over de vloer krijgen, maar er zijn wel een pak Oostendenaars en tweede verblijvers die hier op hun gemak komen shoppen." De naam 'Ma Chérie' verwijst naar de Franse oorsprong van de kledij. (LBB)