Leontine Van Mol mag 100 kaarsjes uitblazen

Leontine Van Mol is 100 lentes jong en viert feest met haar familie, burgemeester Bart Tommelein en gedeputeerde Sabien Lahaye-Battheu.
TVA Leontine Van Mol is 100 lentes jong en viert feest met haar familie, burgemeester Bart Tommelein en gedeputeerde Sabien Lahaye-Battheu.
Oostende is opnieuw een honderdjarige rijker met Leontine Van Mol. 

Leontine werd in Aalst geboren in een gezin met drie broers en nog een zus. Ze verhuisde evenwel al in 1933 naar Oostende met het hele gezin. Leontine was actief als kapster en baatte ook lang een tabakswinkel uit in het stadscentrum. Met haar man Marcel Stouf, die in 1981 overleed, had ze geen kinderen. Dat belette de uitgebreide familie echter niet om een feestje te vieren. Neven en nichten klonken samen met burgemeester Bart Tommelein (Open Vld) en gedeputeerde Sabien Lahaye-Battheu (Open Vld) op nog vele gezonde jaren. Van zowel het stads- als provinciebestuur kreeg Leontine een mooi aandenken toegestopt. Oostende telt in totaal zo’n twintig eeuwelingen. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.