Exclusief voor abonnees

Kusthotels komend weekend zo goed als volzet, ook verhuur vakantiewoning zit in de lift: “Beste cijfers in zowat 20 à 30 jaar”

Hotel Thermae Palace Oostende.
photo_news Hotel Thermae Palace Oostende.
De hotels aan de kust maken zich op voor een druk zomerweekend. Gemiddeld genomen zal zo'n 90 tot zelfs 95 procent volzet zijn voor de periode van 18 tot 21 juli. En terwijl de hoteliers zich in de handen wrijven, springen de verhuurders van vakantiewoningen een gat in de lucht. “We halen opnieuw cijfers van twintig tot dertig jaar geleden”, is Peter Bonhomme van CIB Kust gelukkig. 

Je hebt 13% van dit artikel gelezen
28 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Patrick Braekeveldt

  Met de prijzen die de horeca aan de kust rekent zal het Coronaverlies rap vergeten zijn !

 • Ronny Cuypers

  En binnen enkele weken halen we cijfers van 2 - 3 maanden geleden.

 • Marc Reynaert

  Ik hoop hetzelfde Freddy. Is nu al te merken in Nieuwpoort. Zelfs in Stad. Blijf in uw kot!

 • Lea Van Heybeeck

  Hopelijk regent het dit weekend van 's morgens tot s' avonds, dat we van die overlast en die boertige toeristen gevrijwaard worden. Voor niets hebben ze respect, gooien hun vuil waar ze goesting in hebben en denken overal recht op te hebben. Dan nog bijkomend wat snobs die denken met hun geld alles te mogen. Hier is het respect voor de gezondheid ver zoek.

 • guy van meeuwen

  Slapen de mensen dan op daken, in kelders, met tien op een kamer? Vorig jaar was al het beste, en het jaar ervoor ook al. Hoe kan dat? Verkooptechnieken om de mensen toch maar naar de kust te jagen?