Kiwanis Club Ensor Oostende steunt drie goede doelen met mooie cheque

De Kiwanis Club Oostende Ensor reikte drie mooie cheques uit
TVA De Kiwanis Club Oostende Ensor reikte drie mooie cheques uit
De Kiwanis Club Ensor Oostende, met leden uit de wijde omgeving van de badplaats, reikte drie cheques uit aan goede doelen uit de regio: Equu-libre, De Katrol Middelkerke en Special Olympics Belgium.

Centrum voor hippotherapie Equu-libre uit Oudenburg kreeg 3.000 euro toegestopt. Het geroemde centrum werd in april nog zwaar getroffen, toen vijf fjordenpaarden overleden door een esdoornvergiftiging. Intussen willen eigenaars Ivan Reynaert en Ingeborg De Leenheer hun centrum opnieuw uitbouwen. De Middelkerkse afdeling van De Katrol, het studie- en opvoedingsondersteunend project aan huis voor gezinnen met opvoedings- en leervragen, kreeg 3.400 euro. Tot slot werd nog eens 3.000 euro uitgereikt aan de West-Vlaamse tak van de  Special Olympics Belgium. De organisatie ondersteunt 1.800 atleten met een mentale uitdaging en krijgt daarbij hulp van 1.200 vrijwilligers. De fondsen werden ingezameld dankzij een succesvolle champagneverkoop, waarvan de eerste editie al in 2005 werd georganiseerd. Dit keer werd een Chardonnay Ay Grand Cru Classée uit het gamma van Marcel Vautrain verkocht. De flessen kregen ook een opvallende capsule met een fragment uit een kunstwerk van de Middelkerkse kunstenaar Pannek. De cheques werden uitgereikt tijdens een diner in restaurant De Kromme Elleboog. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.