Jimmy houdt het 116 uur vol op zijn wc-pot: wereldrecord is binnen

LBB
Zijn doel was om 150 of misschien zelfs 170 uur op het toilet te zitten. Op vrijdag is Jimmy De Frenne er na 116 uur uiteindelijk toch mee gestopt. Vooral de vermoeidheid nekte hem, zeker na slechts drie uren slapen in vijf dagen tijd.  Het wereldrecord is wel binnen.

Eigenlijk had Jimmy De Frenne niet veel nodig om het wereldrecord op een toilet zitten te verbreken, aangezien er officieel nog geen record bestaat. Officieus had iemand het wel al eens 100 uur volgehouden, en daar wilde Jimmy graag overgaan. Dat is hem vrijdag ook gelukt. “Ik ga nu alles een week laten bezinken, maar het lichaam wilde echt niet meer mee en dan is het beter om te stoppen dan erover te gaan. Ik ben wel fier, maar ook wat ontgoocheld dat ik het doel niet gehaald heb. Ik ben alleszins de mensen dankbaar die de voorbije dagen geholpen hebben. Iedereen heeft het beste van zichzelf gegeven. We hebben het als team gedaan”, vertelde Jimmy live op sociale media. Met zijn actie wilde hij ook geld inzamelen voor De Takel. Uiteindelijk kon er 250 euro ingezameld worden.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Dirk De Ceulaer

    Bravo Jimmy, het is een prachtige uitdaging, Dirk