Inbrekers stelen geld bij Vlaamse Visserijcoöperatie

VVC Equipment of de Vlaamse Visserijcoöperatie.
Google Street View VVC Equipment of de Vlaamse Visserijcoöperatie.
Inbrekers hebben donderdagnacht toegeslagen in het filiaal van de VVC Equipment langs de Hendrik Baelskaai in Oostende, een leverancier van scheepsbouwmaterialen. De dieven gingen aan de haal met een som geld.

Toen het personeel van de Vlaamse Visserijcoöperatie vrijdagmorgen aan kwam, bleek dat alles lades en kasten open stonden. Volgens de politie drongen de dieven binnen door een raampje in te slaan. Het labo van de federale gerechtelijke politie kwam ter plaatse voor een sporenonderzoek. Ook in de Wielingenstraat in Mariakerke hebben dieven donderdagnacht proberen in te breken. Een eigenaar van een appartement op het gelijkvloers, een tweede verblijf, zag dat de er een deur geforceerd was. De dieven raakten echter niet binnen.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.