IN BEELD: Ostend Night run met 2.600 deelnemers

De deelnemers liepen langs de ondergrondse parking van de Visserskaai die voor de gelegenheid sfeervol werd verlicht
Benny Proot De deelnemers liepen langs de ondergrondse parking van de Visserskaai die voor de gelegenheid sfeervol werd verlicht
De Ostend Night Run past ondertussen thuis is de bekendste sportieve evenementen in Oostende. 2600 lopers verschenen dan ook aan de start op de zeedijk van Oostende om langs enkele sfeervol verlichte plaatsen te lopen. Naast de lopers waren er ook heel wat toeschouwers.

De Ostend Night Run startte met een Kids Run van 700 of 1000 meter. Om 20 uur werd het startschot gegeven voor de 7, 14 of 21 kilometer of één, twee of drie keer het parcours van 7 kilometer. Het loopevenement leidde de deelnemers langs enkele unieke locaties. Zo passeerden ze zeedijk en de Venetiaanse Gaanderijen, de strekdam, de ondergrondse parking van de Visserskaai, de Sint-Petrus & Pauluskerk, het OLV-College, de Ensorgalerij, het Leopoldpark en de Japanse tuin. Er hing een aangename sfeer langs het parcours onder meer door de animatie onderweg. Organisator Rotary Ter Streep was enorm tevreden met de uitverkochte editie. De drie winnaars bij de vrouwen en heren op de drie afstanden konden nadien plaatsnemen op het podium.

Benny Proot
Benny Proot
Benny Proot
Benny Proot
Benny Proot
Benny Proot
Benny Proot1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Marc Goethals

    De night run is niet meer zoals de vorige edities, gewijzigd parcour, andere locatie,en vooral veel minder toeschouwers.