Huiszoeking bij dealer levert pak cocaïne en heroïne op

Archieffoto.
getty Archieffoto.
De recherche van de politie van Oostende heeft woensdag een drugsdealer gearresteerd die op grote schaal heroïne en cocaïne verkocht. 

Tijdens een huiszoeking werden volgens het parket aanzienlijke hoeveelheden drugs, cash geld en andere waardevolle goederen gevonden. De recherche was de Oostendenaar al langer op het spoor en ging woensdag in de vroege ochtend over tot een arrestatie en huiszoeking. De vondsten werden in beslag genomen en de man werd intussen verhoord. “Uit het vooronderzoek is gebleken dat de man druggebruikers uit Oostende en de kustregio voorzag. De man werd in de namiddag voorgeleid voor de onderzoeksrechter in Brugge, die besliste hem aan te houden”, aldus het parket van Brugge.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.