Hoe scoren William en Soraya in The Voice Kids?

William Arnone.
VTM William Arnone.
William Arnone (13), student STEM aan het Knokse Sint-Bernardusinstituut, hoopt vanavond hoge ogen te gooien met zijn versie van Milo Meskens' hitsong 'Stone cold liar'.

"Ik kan me echt geen leven zonder muziek inbeelden", vertelt William. "Ik begon met zingen en gitaarspelen toen ik zowat acht jaar was. Twee jaar terug trad ik al eens op met een bandje op school, maar nu sta ik op een wel heel groot podium. Ook mijn mama en papa zijn grote liefhebbers van muziek en zingen. Mijn muzieksmaak varieert van Bruno Mars en Ed Sheeran tot AC/DC - vooral mijn papa houdt van rockmuziek. Naast muziek beoefen ik ook golf. Omdat ik later misschien wel ingenieur wil worden, zal het ooit moeilijk kiezen worden tussen én golfen én zingen én ingenieurstudies."


Ook Soraya Brigui (13) uit Oostende wil een goeie prestatie neerzetten op het podium van VTM. "Ik merkte op Facebook reclame op voor The Voice Kids. Uiteindelijk overtuigde een vriendin mij om me toch in te schrijven", zegt de studente moderne wetenschappen aan het Sint-Andreas. "Ik was zelf een beetje shock toen ik het tot de 'blind auditions' schopte. Ik was toch best nerveus voor mijn grote debuut. Zingen doe ik eigenlijk vooral als ik alleen thuis ben, dan hoort niemand me bezig en voel ik me op mijn gemak. Ik volg geen zangles, het is louter een hobby. Toch hoop ik ooit een mooie zangcarrière uit te bouwen, liefst als soloartieste." Soraya brengt vanavond een versie van 'Crazy in love'. The Voice Kids is vanavond om 20.40 uur op VTM. (TVA)

Soraya Brigui.
VTM Soraya Brigui.