Gezinnen vinden de weg naar Duin en Zee voor een leuke Gezinsdag

Fitmom Delphine Steelandt zorgt voor een actieve middag
LBB Fitmom Delphine Steelandt zorgt voor een actieve middag

Er zijn heel wat activiteiten in kader van de Week van de Opvoeding. In Oostende sloegen alle organisaties die werken rond kinderen en gezinnen de handen in elkaar voor een heuse Gezinsdag in Duin en Zee.

De site op de Oosteroever was zaterdag een heuse droom voor kinderen. Ouders en kinderen konden heel wat activiteiten volgen van knutselactiviteiten, babymassage tot zwangerschapsyoga. Daarnaast was het ook een uitgelezen kans om kennis te maken met alle organisaties. In Oostende bestaat sinds 2014 een erkend en gesubsidieerd Netwerk Huis van het Kind. Dit Netwerk bestaat uit ruim 20 organisaties met een gezinsondersteunend aanbod. Denk maar aan Kind & Gezin, de Gezinsbond, Pleegzorg West-Vlaanderen, Inloopteam de Viertorre, CKG Kapoentje, CIG Ten Anker, De Katrol, CLB’s, Opvoedingswinkel, Stadsdiensten Kinderopvang en Onderwijs, …. (Toekomstige) ouders en andere opvoedingsverantwoordelijken met kinderen tussen 0 en 24 jaar kunnen bij deze organisaties terecht voor een specifiek aanbod.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.