Geen tv-optreden is te gek voor Bart Tommelein: nu duikt hij op als kreeft in de Slimste Mens ter Wereld

Dat Bart Tommelein niet verlegen is om een tv-rolletje in allerlei programma’s, weten we ondertussen al. Onlangs speelde hij nog mee in Gert Late Night The Movie.

Maandagavond mocht de Oostendse burgemeester één van de vragen stellen in de Slimste Mens ter Wereld. In het verleden lieten heel wat politici zich al verleiden door de programmamakers om op een originele manier een vraag te stellen. Zo dook Leopold Lippens in 2015 regelmatig op in het programma aan de zijde van Gunther D.

Tommelein kroop voor zijn vraag in de rol van een kreeft en haalde ook nog eens zijn beste zangtalenten boven om Diep in de zee te zingen van de Kleine Zeemeermin. “Diep in de zee, al die sardientjes zijn ook mijn vriendjes, jippie-ja-jee, wat weet u over de Kleine Zeemeermin?”, zong de burgervader. Op de achtergrond kon je alvast presentator Erik Van Looy horen lachen.

Bart Tommelein duikt op in de Slimste Mens ter Wereld
Vier Bart Tommelein duikt op in de Slimste Mens ter Wereld4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Joan Lute

  Wat ik dan nog het ergste van al vind is dat je als inwoner van Oostende het gevoel krijgt tweederangs te zijn ten aanzien van de toeristen. Ik kan eerlijk gezegd niet stellen dat er rekening wordt gehouden met ons toenemende onveiligheidsgevoel, overlast en verwaarloosde stoepen die levensgevaarlijk zijn voor mensen die niet goed ter been zijn.

 • Fons Baert

  Zover is het niveau van de politiek dus gezakt, zelfs beneden het waterpeil.

 • Stan Vankoo

  De komieksten in Oostende, denkt hij toch.......

 • Erik Moens

  Als ge goesting hebt, moet ge 't gewoon doén! (Hoe belachelijk je je ook maakt maar allez, dat doen onze politiekers om den brode...)