Geen lachend kakje, wel het hoofd van Qmusic-dj Vincent Fierens wijst je de weg naar het Q-Beachhouse

Vrijdagmorgen werd een nieuwe verdwaalpaal onthuld op het strand van Oostende. Qmusic-dj Vincent Fierens kreeg een eigen verdwaalpaal ter hoogte van het Q-Beach House.

Afgelopen dinsdag vierde Qmusic-dj Vincent Fierens zijn 27ste verjaardag. Joren Carels, met wie Vincent de hele zomer lang de ochtendshow presenteerde vanuit het Q-Beach House, had een verrassing voor hem in petto. Vrijdagmorgen ontdekte Vincent in het bijzijn van Walter ‘de burgemeester’ De Donder op het strand van Oostende zijn cadeau: een verdwaalpaal met zijn hoofd. Walter De Donder maakte de onthulling officieel: “Vincent, de verrassing past niet in je auto, maar geeft wel richting aan sommige mensen hun leven.” 

Wie de komende twee weken nog naar Oostende gaat, kan de verdwaalpaal vinden aan het Q-Beach House. Het onthullen van de verrassing betekende ook de laatste ochtendshow deze zomer van Qmusic-dj’s Vincent en Joren vanuit het Q-Beach House. Maandag 19 augustus begint het nieuwe ochtendtrio Sam De Bruyn, Inge De Vogelaere en Wim Oosterlinck om 6 uur aan een gloednieuw radioseizoen.

Qmusic-dj Vincent Fierens kreeg een eigen verdwaalpaal ter hoogte van het Q-Beach House.
Q-music Qmusic-dj Vincent Fierens kreeg een eigen verdwaalpaal ter hoogte van het Q-Beach House.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.