Dronken bestuurder geeft zich aan op politiebureau: “Ik heb een ongeval gehad, maar ik weet niet meer waar”

Bart Boterman
De politie van Oostende keek zaterdagmorgen vreemd op  toen een 38-jarige Oostendenaar het kantoor binnenstapte met een erg opvallende melding. “Ik heb een ongeval gehad, maar kan me niet meer herinneren waar”, biechtte de man op. Hij legde een positieve ademtest af. 

De agenten trokken zijn rijbewijs voor vijftien dagen in en gingen ondertussen op zoek naar de plaats van het ongeval. In de Spalaan troffen ze uiteindelijk brokstukken aan op de rijweg. De dertiger was er tegen een boom gereden, zonder veel erg.
10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Guido Mispelaere

  Respect???? Mijn voeten. Had deze mens enige vorm van respect verdiend dan zou hij gewoon niet met zijn zatte kop in zijn auto gestapt zijn

 • Vicky Vervliet

  Jullie hebben respect voor iemand die dronken rijdt ? Gelukkig was het een boom en niet je kind of moeder , zus , ....

 • Marina Denoo

  Respect. Ik wou dat diegene die deze week mijn spiegel afgereden heeft dat ook had.

 • Johan Van Bastelaer

  Ik denk niet dat ikzelf zou kunnen leven met het idee van "misschien-mogelijk-wie weet-wel ?" een andere mens te hebben verwond of vermoord. Ik zou dus misschien ook wel zo kunnen reageren. Maar om dit nu "doodeerlijk" te noemen ? Ik zou dat eerder "doodsbang" noemen ...

 • Kenny Durinck

  Dat is pas een man! Geen lafaard zoals die andere!