Drie zatte bestuurders uit verkeer gehaald op zondagnacht

Archiefbeeld ter illustratie.
Geert De Rycke Archiefbeeld ter illustratie.
De politie van Oostende haalde zondagnacht drie bestuurders die onder invloed van alcohol waren uit het verkeer. Eentje had zelfs geen rijbewijs, een andere reed onverzekerd rond. De politierechter mag hen binnenkort verwelkomen in de zittingszaal.

Een 35-jarige Oostendenaar werd rond 2.20 uur tegengehouden met zijn Renault Clio in de Dokter Eduard Moreauxlaan. Hij blies positief en zijn rijbewijs bleek eerder al ingetrokken door een veroordeling. De man kijkt aan tegen een nieuwe veroordeling. 

Een uur eerder werd een 51-jarige bestuurder betrapt op alcoholintoxicatie in de Alfons Pieterslaan. De bestuurder van een Peugeot Bipper zag zijn rijbewijs voor 15 dagen ingetrokken en mag zich aan een dagvaarding verwachten. 

Iets voor 4 uur ten slotte werd een 54-jarige bestuurster betrapt in de Vindictivelaan. Haar auto werd getakeld gezien die niet verzekerd was. Haar rijbewijs werd voor 15 dagen ingetrokken en ook zij zal zich aan een dagvaarding mogen verwachten. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.