Drie ongevallen in uur tijd: 2 lichtgewonden, een keer vluchtmisdrijf

Bart Boterman
In Oostende zijn donderdagnamiddag in een uur tijd drie verkeersongevallen gebeurd. Er vielen twee lichtgewonden, die naar het ziekenhuis werden overgebracht. 

Het eerste ongeval gebeurde om 15 uur. Een bromfietser en een personenwagen kwamen uit de Rosmolenstraat en reden de rotonde aan de Torhoutsesteenweg op. Op het moment dat de personenwagen wilde afslaan in de Duinkerkseweg, werd de bromfietser aangereden. De man werd met lichte verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. 

Een half uur later kwam het tot een frontale botsing in de Nieuwpoortsesteenweg ter hoogte van de vliegschool. Een bestuurder van een Nissan reed vanuit Middelkerke richting Oostende en week van de rijbaan af. Er volgde een botsing met een Dacia die richting Middelkerke reed. De bestuurder van de Nissan raakte lichtgewond. 

Een kwartier later gebeurde in de Elisabethlaan een ongeval met vluchtmisdrijf. Een geparkeerd voertuig werd aangereden waarop die tegen zijn voorligger botste. Een getuige kon de nummerplaat van het aanrijdend voertuig noteren. De politie doet verder onderzoek. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.