Dieven viseren opnieuw kelders van appartementsgebouwen

Illustratiebeeld.
Getty Images Illustratiebeeld.
In Oostende worden de jongste maanden en weken opnieuw kelders van appartementsgebouwen geviseerd door dieven. In de Torhoutsesteenweg was het maandagnacht van dat.

In de meeste gevallen worden drankvoorraden of bruikbare spullen geplunderd. Dit keer kwamen de dieven van een kale reis terug. Volgens de politie bleken vier opbergruimtes in een gemeenschappelijke kelder opengebroken, maar werd niets gestolen. Afgelopen weekend werd nog ingebroken in de kelders van een gebouw in de Gulden Sporenlaan. Het is aan te raden om er geen waardevolle spullen achter te laten in gemeenschappelijk kelders.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Joan Lute

    Het probleem is veel verder verspreid. Maar als je de politie persoonlijk op de dijk aanspreekt over illegalen die zich onwettig toegang verlenen tot de oude hogeschool dan krijg je als antwoord dat ze niet meer ingrijpen omdat het de stad niet meer interesseert. Vroeg of laat loopt het fout af