Exclusief voor abonnees

De maatregelen van De Panne tot Knokke-Heist, zo ziet jouw dagje op het strand er deze zomer uit: "We willen niet het Tirol aan zee worden”

Beeld op het strand van Blankenberge
Simon Mouton Photo News Beeld op het strand van Blankenberge
Strandpolitie in Oostende, een kleurencode in Koksijde, ‘cabriocabines’ in Knokke-Heist en een limiet van 10.000 in Blankenberge. Nu het zomerseizoen zaterdag officieel op gang wordt getrapt, heeft elke kustgemeente zijn eigen systeem klaar om - ondanks de dreiging van het coronavirus - badgasten een zorgeloze vakantie te bezorgen. Een overzicht per gemeente. 

Je hebt 4% van dit artikel gelezen
17 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Paul Vanderkindere

  Zee,brede stranden, duinen,zonnig,lekker eten,gezonde lucht,veel plezier voor kinderen,heel veel te bezichtigen in de buurt. Wat wil je nog meer?

 • Curt Tardy

  Juist daarom is en zal de kust NOOIT het echte Tirol evenaren :)

 • Lieve Geyter

  Ja want de zee is de wereld, mij zien ze daar niet. Er zijn betere plaatsen om op vakantie te gaan.

 • Gustaaf Van looy

  Wij komen juist terug van de nederlandse kust. Geen strandbars of kotjes. Geen reservering,geen camera’s, geen regeltjes,geen boetes. Plaats genoeg voor iedereen . Geen stress.!!!!

 • Frederic Speciale

  Sluit de stranden