Club Nice en Chaud slaan handen in elkaar

Niek Calcoen (centraal) van Club Nice met Gilles Vanmassenhove (links) en Eros Bourgoignie van Chaud Events.
Timmy Van Assche Niek Calcoen (centraal) van Club Nice met Gilles Vanmassenhove (links) en Eros Bourgoignie van Chaud Events.
Nachtclub Nice en eventorganisatie Chaud slaan de handen in mekaar.

Op vrijdag 22 december zullen ze samen Club Chaud organiseren in de club in de Langestraat.


Eerder al organiseerde Chaud het optreden van Lil Kleine, Boef en Ronny Flex in de Wellingtonrenbaan. Dat was met zo'n 2.700 bezoekers in een mum van tijd uitverkocht. "Het nieuwe concept zal iets kleinschaliger zijn dan het event in de hippodroom. Maar daarom boeten we zeker niet in aan kwaliteit, integendeel.

Metamorfose

Club Nice heeft een enorm potentieel en samen met zaakvoerder Niek Calcoen dopen we Nice voor één avondje helemaal onder in onze eigen Chaud-sfeer", vertelt Gilles Vanmassenhove van Chaud Events. "We gaan dus niet enkel voor een andere naam, maar voor een complete metamorfose van de club. Voor deze eerste editie nodigden we Sevn Alias uit - gekend van de single 'Patsergedrag' met Lil Kleine & Boef -, Work, Gass, Tempo, Architect en meer."


Tickets vanaf 10 euro zijn nu te koop viade facebookpagina IAMCHAUD. Chaud Events broedt op nog nieuwe initiatieven. (TVA)