Bromfietsster aangereden door bestuurder die positieve drugstest aflegt

Photo News
Op de hoek van de Torhoutsesteenwg en de E. Lapponstraat in Oostende gebeurde donderdag rond 14.20 uur een ongeval tussen een scooter en een personenwagen.  

De hulpdiensten kwamen ter plaatse en de  57-jarige bestuurster van de scooter werd naar het ziekenhuis overgebracht. Ze liep schaafwonden aan de kin en knie op. Volgens de politie legden beide weggebruikers een negatieve ademtest af, maar legde de 23-jarige bestuurder van het voertuig wel een positieve drugstest af. Zijn rijbewijs werd voor 15 dagen ingetrokken. Een dagvaarding voor de politierechter wordt allicht zijn deel. 

Enkele uren eerder, rond 11 uur, gebeurde nog een  ongeval in de Torhoutsesteenweg. Een 16-jarige fietsster kwam volgens de politie ten val na een lichte aanrijding door een personenwagen, bestuurd door een 80-jarige vrouw. Een ziekenhuisopname was niet nodig. Beiden bliezen negatief tijdens een ademtest. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.