Boek ‘Oostende Rock & Roll’ razendsnel uitverkocht, tweede druk op komst

Een beeld van tijdens de succesvolle boekvoorstelling: Frank Vermang (centraal), geflankeerd door Josha Pylyser (links) en Nick De Laere van de band Mr. Myst.
RV Een beeld van tijdens de succesvolle boekvoorstelling: Frank Vermang (centraal), geflankeerd door Josha Pylyser (links) en Nick De Laere van de band Mr. Myst.
Op een handvol exemplaren is het boek ‘Oostende Rock & Roll’ van Frank Vermang uitverkocht. “De vraag is zo groot dat ik mensen moet teleurstellen. Maar geen paniek, er komt een tweede druk.”

Vorige week stelde auteur Frank Vermang in de bibliotheek zijn boek over de Oostendse rockgeschiedenis voor. Daarin staan sappige anekdotes, interessante weetjes en diepgaande duiding van honderden lokale muzikanten, bands en muziekcafés. Maar nu al zijn bijna alle vierhonderd exemplaren de deur uit. “De vraag is nog altijd erg groot", vertelt Frank. “Ik moet geïnteresseerden zelfs teleurstellen. Maar geen paniek: er komt een tweede druk. Hopelijk kan ik die binnen een maand verdelen.” 

Wat is nu de reden van het succes? “Mensen die vroeger uitgingen of destijds een band live aan het werk zagen, willen daar nu meer over te weten komen en herinneringen ophalen. En je hebt lezers die zelf in een band hebben gespeeld of iemand kennen die bij een groep actief was. Ook de verhalen van oudere bands en jonge groepen spreekt een breed publiek aan.” Het boek ‘Oostende Rock & Roll’ kost achttien euro en telt 314 pagina’s. Wie nu al een exemplaar wil bestellen, kan een berichtje sturen via de officiële Facebookpagina
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.