Beruchte tafelschuimster krijgt opnieuw 6 maanden cel en krikt haar totaal zo op tot 75 maanden

De straffen tegen Nadine W. nemen intussen gigantische proporties aan.
JHM De straffen tegen Nadine W. nemen intussen gigantische proporties aan.
De beruchte tafelschuimster Nadine W. (49) heeft maandagmorgen in de Brugse rechtbank opnieuw zes maanden cel gekregen voor twee feiten van afzetterij in Oostende en De Haan. De rechter legde haar ook een fikse geldboete van 8.000 euro op.

“De schrik van de kusthoreca”, zoals W. wordt genoemd, ging op 15 januari voor 19,50 euro eten en drinken in eetcafé Genieten en Meer in De Haan. Naar goede gewoonte betaalde ze de rekening achteraf niet. Dat was ook op 1 april het geval in een Aziatisch restaurant in Oostende. W. bestelde er eten, cola, wat ijs en een koffie, maar vertrok opnieuw zonder te betalen. “Ik wist dat ik de rekening niet zou kunnen betalen, maar heb me op de trein voorgenomen om op restaurant te gaan”, verklaarde de tafelschuimster achteraf aan de politie. 

De vrouw sloeg intussen meer dan 120 keer toe. Niet alleen meer aan de kust, maar ook in het binnenland. Vorige week liep ze in de Brugse rechtbank verspreid over twee dagen 51 maanden cel op, wat haar totaal op 69 bracht. Met de 6 maanden cel van maandagmorgen komt W. zelfs op 75 maanden te staan. Het is wachten op het moment dat de tafelschuimster kan aangehouden worden. Hoewel W. de vereiste grens van 3 jaar cel sinds vorige week overschreden heeft, moet ook de beroepstermijn van een maand afgelopen zijn. Dat is volgende maand het geval.
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • yves rooms

  Gewoon belachelijk dat zoiets mogelijk is

 • victor vandesande

  Draai dat mens nu eens eindelijk de bak in.

 • Patrick Verbelen

  Belachelijk gerecht, de eerste beste advocaat maakt brandhout van zulke rechtsgang.

 • Jan Janssens

  jamaar steek ze dan ook eens een tijdje achter d etralies hé,...wat voor zin heeft het om iemand keer op keer gevangenisstraffen op te leggen en vervolgens te laten lopen??? 75 maanden,... da's al 6 jaar bak hé!!!

 • Ronny Cuypers

  Wie bedenkt zoiets? Eerst zorgen voor een volle spaarkaart en pas dan wordt je geholpen.