Andre Hazes jr. komt naar Versluys Dome in Oostende

Andre Hazes Jr.
RV Andre Hazes Jr.
De populaire Nederlandse zanger treedt in het voorjaar opnieuw op in Oostende. Fans bewaren best een gaatje in hun agenda op 25 april 2020.

André Hazes is niet meer weg te denken van de Vlaamse podia. Na een succesvolle doortocht in een uitverkochte Lotto Arena ging het naar de theaterzalen.  Deze waren in een mum van tijd uitverkocht. André kondigt opnieuw enkele data aan, waaronder 25 april volgend jaar. Dan is hij te zien in de Versluys Dôme in Oostende.  ‘Leef’, ‘Ik Leef Mijn Eigen Leven’ en ‘Wie Kan Me Vertellen’ zijn maar enkele van de grote hits die gecombineerd zullen worden met de beste hits van zijn vader. Een staanplaats kost 39 euro, een zitplaats 55 euro en voor een silverseat tel je 95 euro neer. Meer info via https://andre-hazes-jr-oostende.eventsquare.co. Dit concert is een organisatie van Concertevents in samenwerking met  Concerten aan Zee.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.