Al 700 tickets geschonken voor TAZ. Actie loopt nog tot het einde van het festival

Apotheek Deneckere - Demaré schonk 20 tickets van TAZ aan de Zoroos
LBB Apotheek Deneckere - Demaré schonk 20 tickets van TAZ aan de Zoroos
Zo’n 700 tickets voor Theater aan Zee werden geschonken aan organisaties of vrijwilligers om hen in de bloemetjes te zetten. Nog tot het einde van het festival kunnen bedrijven of gulle schenkers tickets schenken aan iemand anders.

Theater Aan Zee heeft dit jaar een speciale actie op poten gezet waarmee je tickets kan schenken aan iemand. Ondermeer apotheek Deneckere-Demaré in de Torhoutsesteenweg schreef zich in. “We wilden aanvankelijk een expertisecentrum voor mensen met een beperking in de bloemetjes zetten door de tickets aan hen te schenken, maar door omstandigheden konden ze niet komen. We zijn zelf al jaar en dag fan van TAZ en we willen graag andere mensen laten kennis maken met het festival. TAZ stelde dan zelf voor om de tickets aan de Zoroos te geven. We vinden het leuk om die mensen die zich belangeloos inzetten om hun buurt proper te houden op die manier te bedanken”, licht Sofie Demaré toe. Ze sponsorden 20 tickets voor het concert van Stijn Meuris.

Met de ‘Aan Jou-ticketactie’ willen TAZ en gastcurator Lukas De Man iedereen oproepen om een TAZ-ticketje te schenken aan mensen die zich inzetten voor iets of iemand. Dat kan nog altijd tot het einde van het festival. TAZ zorgt dat de Aan Jou-tickets goed terechtkomen bij de organisaties. Meer info kan je opvragen via projecten@tartart.be. of www.theateraanzee.be/wie-geeft
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.